Log in

I forgot my passwordcBox

Latest topics

» Nefilim nomád
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 10:21 pm

» Sötételf éjvándor
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 9:07 pm

» Bírvágy démonok
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 8:19 pm

» Tünde harcos
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 7:32 pm

» Embermágus
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 6:25 pm

» Tünde druida
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 6:04 pm

» Mélységi kultista
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 4:56 pm

» Északi kereszteslovag
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 4:05 pm

» Északi klerikus
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 1:27 pm

Most active topic starters
Jerobeam
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 9 on Fri Oct 12, 2018 7:17 pm
December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

Északi kereszteslovag

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Északi kereszteslovag on Sat Nov 24, 2018 4:05 pm


Keresztes ág - Ignis Christi


 • Név: Uriel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott, a hullám 1/kör)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A tűz angyala, erejével a keresztes szent tűzzel vonja be fegyverét, ezt a tüzet pedig képes kis (öt méteres) hatótávban kilőni hullámként.

 • Név: Za'amiel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000
  Leírás: A szelek és viharok angyala, erejével a keresztes kardját folyton örvénylő szél lengi körbe amely kétszeresére növeli annak páncéláttörését. A szél egy határozott előre döféssel szabadon engedhető, amely egy kúp alakban előre törő szélrohamként jelenik meg. A kúp szint*fél méter szélességig nő 10 méter távolságban és nehéznél könnyebb páncélt viselő karaktereket feltaszítja. Ezután a képesség egy körig nem aktiválható újra.

 • Név: Sahaquiel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A víz angyala, erejét felhasználva a keresztes képes lesz vizet fakasztani, majd azt nagy nyomással ellenségére lőni (feldöntve azt), esetleg pengeként vágni vele (közepes sérülést okoz, könnyebb páncélokat áttörheti).

 • Név: Ziquiel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: III.
  Ár: 3000
  Leírás: Az üstökösök angyala, erejével a keresztes páncélja a hullócsillagok magjához hasonlóan jégvirágokkal és dérrel vonódik be, kétszeresére növelve a védelmi értékét a fizikai és tűz alapú támadások ellen.

 • Név: Mikhael
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A legerősebb angyal erejét megidézve a keresztes öt fény lelket idéz meg, amelyek minden támadásukkal szent sebzést okoznak. Három körig maradnak vele.

Keresztes ág - Clipeum Christi


 • Név: Custodia (Védelem)
  Típus: Bűbáj (1/2 kör)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A keresztes megerősíti a pajzsát az Úr szent erejével, így a következő mágikus támadást úgy tudja blokkolni, mintha fizikai lenne.

 • Név: Monstrantia (Szentségmutató)
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000
  Leírás: A keresztes egy keresztet rajzol maga elé a levegőbe, amely egy két méter széles és másfél méter magas, ovális pajzsá alakul, amely fizikai és mágikus támadásoktól egyaránt véd. Az a keresztes nem mozdulhat a helyről, különben megszűnik a varázslat, és a távolsági támadások erejével megegyező manát fogyaszt. A keresztet felrajzolni egy másodperc.

 • Név: Communio (Lelki közösség)
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A keresztes öt választott társa elé képes megidézni egy 1 méter átmérőjű kör alakú pajzsot, ami követi a társai mozgását. Három a keresztes szintjénél 1-el nagyobb támadást képes ezekkel kivédeni, majd szertefoszlanak.

 • Név: Velum matronum (Szűzanya fátyla)
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 3000
  Leírás: A keresztes imádságra kulcsolja kezét, melyet erősen a szívéhez szorít. Az ima hatására egy mágikus fátyol fedi be a keresztest és a körülötte állókat három méteren belül, amelyről a támadások lesiklanak. Három támadást képes így kivédeni, majd szertefoszlik.

 • Név: Sacra contego (Szent pajzs)
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A keresztes ezzel az imával egy négy méter kiterjedésű, erős pajzsot hoz létre, ami a benne állókat szint*1 mágikus veszélytől megvédi, és a közelharcosokat is eltaszítja. Szintjénél kettővel nagyobb támadást képes hárítani.


Keresztes ág - Praesidium Christi


 • Név: Paniel
  Típus: Passzív
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A remény angyala, erejével a keresztest minden harmadik támadás elkerüli vagy a vártnál kisebb sebesülést okoz rajta. Természetesen ez nem mentheti meg a kritikus, elkerülhetetlen vagy halálos sérülésektől.

 • Név: Zadkiel
  Típus: Bűbáj (1/3 kör)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000
  Leírás: A jóakarat és kegyelem angyala, erejét megidézve a keresztes képes helyet cserélni egy szövetségesével, akit az adott megbeszélés alatt megérintett.

 • Név: Metatron
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A védelem angyala és Isten írnoka, erejével a keresztes háromszoros ellenállásra tesz szert. A hátránya viszont, hogy a harci képességei felére csökkennek.

 • Név: Iruel
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 3000 váltó
  Leírás: A félelem angyala, a keresztes ezt használva a körülötte lévő ellenfeleinek elveszi a harci kedvét, látványa rettegést kelt bennük így sbességük és pontosságuk a felére csökken az elkövetkezendő 2 percben.

 • Név: Gabriel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IV.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: Isten hírnöke és szószólója, a keresztes ezen angyal áldásával hangját felerősítve képes lesz ellenfeleket csatánként egyszer a térdükre kényszeríteni pusztán egy kiáltással. Ezen kívül a képesség állandó jelleggel felerősíti a keresztes minden hangos megnyilvánulását, erőteljes rezgéseket keltve.

Keresztes ág - Benedictum Christi


 • Név: Kushiel
  Típus: Bűbáj (1/2 kör)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A büntetés angyala, erejével keresztes felerősíti a kardját, amivel így a következő ütésénél másfélszer többet fog sebezni, és nagyobb lesz a páncéláttörő képessége. A többi angyal erejével együtt is használható.

 • Név: Zeruel
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2500 váltó
  Leírás: A keresztes Zeruel, az erő angyalának hatalmát használja, mellyel kétszeres fizikai erőre tesz szert. Ezzel szemben védelme felére csökken.

 • Név: Ramiel
  Típus: Bűbáj
  Erősség: IIb.
  Ár: 3000 váltó
  Leírás: A mennydörgés angyala, a természetes elemek egyik felügyelője. Erejével a keresztes kardjának csengése (pl ellenséges páncélon vagy fegyveren) csak a kijelölt ellenség által hallható, erőteljes hangrobbanást okoz, amely egy közvetlen közelből lecsapó villám hangjával egyezik. A hang egyrészt zavaró, másrészt egy-egy másodpercre süketté teszik az ellenfelet és megzavarják az egyensúlyát.

 • Név: Arael
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: III.
  Ár: 3000 váltó
  Leírás: Arael a madarak és a szabad lelkek angyala. Erejével a keresztes képes ideiglenesen szárnyakat létrehozni, amivel a levegőbe emelkedhet, és kétszeres gyorsaságra is szert tesz.

 • Név: Samael
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A halál angyala, mások csak úgy ismerik, mint a kaszás. Erejével felövezve a keresztes minden vágása után méreghez hasonlatos hatás kezd terjedni az ellenfele testében, mely az első vágással fájdalmat okoz, a másodikkal lelassítja, a harmadik vágásnál pedig teljesen meg is bénítja 3 körre.

View user profile http://ashesofazrael.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum