Log in

I forgot my passwordcBox

Latest topics

» Nefilim nomád
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 10:21 pm

» Sötételf éjvándor
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 9:07 pm

» Bírvágy démonok
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 8:19 pm

» Tünde harcos
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 7:32 pm

» Embermágus
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 6:25 pm

» Tünde druida
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 6:04 pm

» Mélységi kultista
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 4:56 pm

» Északi kereszteslovag
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 4:05 pm

» Északi klerikus
by Jerobeam Sat Nov 24, 2018 1:27 pm

Most active topic starters
Jerobeam
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 9 on Fri Oct 12, 2018 7:17 pm
December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

Nefilim nomád

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Nefilim nomád on Sat Nov 24, 2018 10:21 pm


Próféta ág - Gibbor


 • Név:Sh'meymiy Shir'yon(Égi vért)
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A Nefilimek képesek a Veroniára vigyázó angyalok erejéből meríteni, és azt fizikai formákba ölteni. Ezzel a képességgel a próféták a saját félangyali valójukat vetítik ki, egy rájuk jellemző fegyvert létrehozva. Bármeddig fenn tudják tartani, és ez az egyetlen, amit a többi formával együtt is képesek használni. A próféta jelezze, hogy mi ez a fegyve

 • Név: Koah (Erő)
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:  A fizikai erő és hatalom angyalának ereje, amit a próféta egy kétélű, nehéz kétkezes kardkén jelenít meg. A fegyver jelentős támadóerőt képvisel, azonban nehéz így kifárasztja a használót. Négy kör erejéig marad meg.

 • Név:  Tzedeq (Igazság)
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A próféta az igazlelkűség szellemének angyalát idézi meg, aminek a megtestesülése egy mérleg. Ameddig ez nála van, nem okozhatnak benne több kárt, mint amennyit ő tudna másokban - ami egy mérleggel nem sok.  Négy kör erejéig marad meg

 • Név: Melek (Uralkodó)
  Típus: Bűbáj
  Erősség: III.
  Ár: 3000 váltó
  Leírás:A próféta az uralkodók védőangyalának erejét idézi meg, ami egy jogarként testesül meg. Ezzel nem csak erős közelharci támadásokat tud kivitelezni, de puszta jelenlétével is inspirálja a jelenlévő szövetségeseit.

 • Név: Mavet (Halál)
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás:A halál angyalának aspektusa, a próféta egy, a testi halálhoz hasonló változáson megy át. Elveszíti fájdalomérzéskét, és halálos sebbel is könnyedén harcol tovább. Lelke azonban ilyenkor törékeny, egyetlen szent képesség is súlyos károkat tehet benne, ezekbe a gyógyítók is beletartoznak. A halálos sérülések a képesség végén egyszerű, súlyos sérülésekké változnak. A levágott végtagok nem nőnek vissza. Öt körig tartható fenn, és csatánként egyszer aktiválható.


Próféta ág - Jiddoni


 • Név: Kesem (Mágia)
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A Veroniát átlengő mágia őrangyalának az ereje, ami a próféta kezében egy kehelyként manifesztálódik. A serleg egy folyadékot tartalmaz, amivel képes lesz egy egyszerű elemi (föld, tűz, víz, szél) mágiát használni, ami egy lövedék-típusú varázslat. A nefilim a képesség aktiválásakor eldöntheti az elemet, de az a csata végéig úgy is marad. A kehely nem töltődik újra, csak újraaktiváláskor, és maga a képesség nagyon sok varázserőt igényel.

 • Név: Semesh (Nap)
  Típus: Bűbáj (1/kör)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:A próféta a Nap angyalának erejét hívja segítségül, és ez egy koronaként manifesztálódik. A nefilim így képes a kezéből vakító és égető fénysugarakat manifesztálni.

 • Név: Kokav (Csillag)
  Típus: Bűbáj (1/2 kör)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A próféta ezúttal a Veronia egének csillagait, különösképp az Esthajnalcsillag angyalát hívja segítségül, amely fényt és reményt hoz a világba. Egy apró fényekből álló palástként jelenik meg, amellyel a próféta képes egy közepesen erős gyógyító mágia használatára. Ameddig a varázsereje kitart, a próféta ismételheti a képességet.

 • Név: Migdal (Torony)
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A tornyok, elhagyatott helyek őrangyala, aki azért vigyáz ezekre a helyekre, hogy elriaszthassa az arra tévedt embereket, megvédve őket az ott leselkedő veszélyektől. A próféta által megidézett aspektusa egy ötven méter sugarú illúzió, ami kifejezetten ijesztő és sötét, minden veszélyesnek és ártalmasnak tűnik benne.

 • Név: Olam (Világ)
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: Maga Veronia világának létező lelke is egy angyal, akinek erejével a nefilimek két percre képesek lesznek fák, növények növesztésére, vihar csiholására vagy épp a föld mozgatására egy húsz méter sugarú körön belül - mondhatjuk, hogy értelmes és lehetséges keretek között szabadon befolyásolják a környezetet. Magának az erőnek egy messze látható dicsfény a manifesztációja.
Apostol ág - Malik


 • Név: A nyelvek áldása
  Típus: Passzív
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: Az apostoloknak mindenhova el kell vinni Isten üzenetét, és ez csakis úgy lehetséges, ha jól szót értenek bárkivel. Ez egy passzív képesség, melynek segítségével a nefilim képes lesz egy, a kezében tartott könyv nyelvét és a benne található összes szó használatát megérteni, amíg azt a kezében tartja.


 • Név: A szó áldása
  Típus: Bűbáj (1/3 kör)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:Az apostol Isten üzenetét hordozza, mint egy valódi angyal. Ezzel a képességgel naponta egyszer, közvetlenül szóban is megkaphatják Isten üzenetét, egyenest tőle (ez egy mesélői beavatkozás képében jelenik meg).

 • Név: Próféták áldása(Védelem)
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: Az apostol képes magát vagy egy prófétát Isten erejével átitatni, így annak hangja megerősödik. Tiszteletet és félelmet kelt azokban, akik hallják.

 • Név: A béke áldása
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás:  Az apostol a béke hírét hozza, így ezzel a képességgel képes az épp rá agresszív ellenfeleket, vagyis ezekből egy darabot, teljesen lenyugtatni.

 • Név: A Hit áldása
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás:  Az apostolok kötődése felmenőikhez félangyali voltuk miatt nagyon erős. Ezzel a képességgel képesek külsejüket egy angyaléhoz hasonlóvá tenni, félelmet és alázatot keltve mindenkiben, aki ránéz. Szárnyakat is kap a három körös időtartamra.


Apostol ág - Niddat


 • Név: A föld áldása
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A természet elemei is az apostol segítségére vannak, a föld méghozzá úgy, hogy ha a nefilim közvetlen a földön áll, egy homok és porfelhő kerekedik köré, ami megkönnyíti a menekülését szoros helyzetekben.

 • Név: A tűz áldása
  Típus: Bűbáj (1/2 kör)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:Az apostol, hogyha a helyzet úgy kívánja, képes a körülötte lévő tüzek fényességének változtatására. Meg is tudja növelni például a fáklyák fényerejét, míg akár el is homályosíthatja azokat a baljós hangulat megteremtéséhez vagy a rejtőzködéshez.

 • Név:A víz áldása
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:Az apostolok számára a víz sem lehet akadály, ezzel a képességgel ideiglenesen képesek a víz felszínén könnyedén járni.

 • Név: A szél áldása
  Típus: Mágia (Fenntartott)
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A levegő is segíti az apostolt, méghozzá úgy, hogy némi varázserőért cserébe képes lesz akár szárnyak nélkül is repülni öt kör erejéig. Magán kívül legfeljebb egyetlen könnyűpáncélos társát bírja el.

 • Név:  Nevek áldása
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: Az apostol, hogy az üldöztetések elől megmenekülhessen, egy egyeztetés erejéig képes mind a kinézetét, mind a hangját elváltoztatni teljesen. A kisugárzását, amit a démonok képesek megérezni, ezzel nem nyomhatja el.

View user profile http://ashesofazrael.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum