Log in

I forgot my passwordcBox

Latest topics

» Hellenburgi Királyi Szövetség
by Kultista Tündér Fri Mar 01, 2019 11:58 pm

» Agreus
by Jerobeam Mon Feb 25, 2019 3:24 pm

» Választható kasztok
by Jerobeam Wed Feb 06, 2019 2:14 pm

» A Veroniai Királyság
by Jerobeam Fri Feb 01, 2019 5:50 pm

» Mérnök
by Kultista Tündér Thu Jan 17, 2019 9:33 pm

» Felszerelés
by Kultista Tündér Tue Jan 15, 2019 2:15 pm

» Nekromanták
by Kultista Tündér Mon Jan 07, 2019 1:28 pm

» Szövetségesek
by Kultista Tündér Tue Dec 25, 2018 9:27 pm

» Utak
by Kultista Tündér Tue Dec 25, 2018 8:16 pm

Most active topic starters
Jerobeam
 
Kultista Tündér
 
XIII. Sixtus
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 11 on Sun Feb 03, 2019 11:41 am
March 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar

QfA Discord

You are not connected. Please login or register

Vámpír végrehajtó

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Vámpír végrehajtó on Mon Dec 17, 2018 11:55 pm


Swarzjäger ág - Hajtóvadászat


 • Név: Éjláng nyíl
  Típus: Bűbáj (1/kör)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A vámpírokra jellemző éjlánggal gyújtja meg nyilát, ami így a célponton is többet sebez. Rosszabb esetben lángra is gyújtja a kiszemeltet.

 • Név: Viharnyíl
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: Szélmágiát használva a következő kilőtt nyíl sebzi és ellöki azokat is, akik mellett elhaladt. Természetesen az a sebzés nem olyan vészes, legfeljebb könnyű vágások.

 • Név: Árnycsapda
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A Schwarzjäger vámpír egy klasszikus medvecsapda-szerű csapdát helyez el, ami akár öt órán keresztül is a helyén marad. Ha rálépnek, csúnya vágásokat és zúzódásokat okoz.

 • Név: Vérkereső
  Típus: Bűbáj (1/kör)
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A sebzett préda levadászására lett kifejlesztve, egy mágikus nyíl, a vérző célpontot követi és pontosan oda csapódik ahonnét a vér folyik.

 • Név: Elmocsarasítás
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A Swartzjäger vámpír képes lesz egy kilőtt nyila becsapódási helye körül harminc méter átmérőjű körben ingoványossá tenni a talajt. Az idézett mocsárban, ha ügyesek az ellenfelek akkor is felére lassul a mozgási sebességük, könnyedén beleléphetnek a ragadós sárba ami még jobban hátráltatja őket. Emellett koszos, büdös, és bele is folyik a cipőbe, így különösen idegesítő. Három körig tart a hatása, utána egy kör alatt fokozatosan felszárad.

Swarzjäger ág - Les


 • Név: Rejtőzés
  Típus: Passzív
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A Schwarzjäger vámpír árnyékos környezetben képes beleolvadni az őt körülvevő háttérbe, és ameddig lassan mozog igen nehéz észrevenni.

 • Név: Árnyéknyíl
  Típus: Bűbáj (3/kör)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír egy árnyékból álló nyilat hoz létre mágia útján. Tulajdonságaiban teljesen megegyezik egy átlagos nyílvesszővel.

 • Név: Jelölő
  Típus: Bűbáj (1/kör)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A jó Schwarzjägernek nem kell közvetlenül látnia a célpontját, elég, ha a  következő nyilát felerősíti ezzel a varázslattal, ami kilövés után három-négy percig mutatja a gazdája számára a közvetlen, úgy harminc centiméter sugarú körzetben elhelyezkedő környezetét és mágikusan érzi a nyíl pontos helyét a világban (illetve magához képest milyené
  irányban és mekkora távolságban). A hatékony felhasználása csak a vámpíron múlik.

 • Név: Láthatatlan nyíl
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: Egy nyílvessző elől könnyű kitérni, de csak akkor, ha látja is az ember. Ezen képességgel a következő négy nyílvessződ láthatatlanná válik. Ellenfeleid azt sem fogják tudni, hogy mi találta el őket!

 • Név: Sasszem
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A Schwarzjägerek legvégső képessége, amely tökéletesen példázza a nagyfokú ismereteiket az íjak és a mágia terén: Nem elég, hogy ezzel a képességgel akár háromezer méter távolságba is képes eljuttatni az egyetlen, ebben a képességben felhasznált nyílvesszőjét, de még pontos is! Feltéve persze, ha tudja, hol a cél.
Neulander ág – Állatok nyelve


 • Név: Vadszem
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A vámpír elkezdi érezni az állata jelentétét, s ha kívánja akár képes vérmágia útján annak szemén keresztül is látni. Ez nem igényel különösebben sok erőt, de annál több koncentrációt, így harc közben természetesen nem alkalmazható. Használható vadállatokon is, amennyiben a vámpírnak sikerül vele megkedveltetnie magát.

 • Név: A szemet célozd!
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír a saját, vagy egy vadon talált, esetleg ellenséges állatot ellenfelére uszít, hogy az az ellenfél szemét támadja, aki bár nem veszti el a látását, az abba folyó vértől nehezebben harcol majd, s jelentősen csökken majd minden képessége.

 • Név: Véráldozat
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír képes lesz a vérszíváskor kinyert vért, vagy akár a saját vérét átadni egy állatnak, ezzel gyógyítva annak sebeit és elűzni a fáradtságát. Természetesen a vámpír a vérveszteségtől gyengül, így saját vérrel óvatosan kell használni.

 • Név: Gyenge pont
  Típus: Passzív
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A tengernyi tapasztalatnak hála a vámpír ráérzett, hova érdemes támadni, hogyan adjon az állatainak célzott parancsokat. Így a koncentrált döféseit semmilyen formában se befolyásolja az ellenfél páncélja, vagy éppen bőrének vastagsága, az általa irányított állat pedig könnyebben tudja áldozatát kritikus területeken elérni.

 • Név: Mesterlovas
  Típus: Passzív
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A vámpír bármit amire képes felülni, azt meg tudja lovagolni és képes is irányítani.

Neulander ág – Emberek nyelve


 • Név: Árnyjáték
  Típus: Bűbáj
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A Neulander vámpír kis szintű kontrollt nyer az árnyak és fény-árnyék viszony fölött, ezáltal a kreativitásán múló látványos effekteket létrehozva amellyel súlyt, vagy egyéb mondanivalót ad a beszédének. Ártani nem tud vele.

 • Név: Parancsoló Aura
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A Neulander vámpírok híres diplomaták, s ennek köszönhetően rendelkeznek egyfajta kiállással, ami miatt azonnal a tömeg fölé emelkednek. Hangjukat mindenki meghallja és ha kellő logikával rezonál, figyelnek is rá. Az NJK-k nagyobb eséllyel követik őket mint más karaktereket, illetve minden mesélés elején az adott mesélő köteles egy-két tippet adni a játékosnak arról, hogy hogyan érdemes megközelíteni a kaland problémájának megoldását.

 • Név: En garde
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír egy koncentrált védekező pozíciót vesz fel, amivel akár nyilakat vagy más lövedékeket is képes eltéríteni, természetesen az átlagos közelharci támadásokról nem beszélve. Az állás bármeddig fenntartható, de abban a pillanatban, hogy a vámpír támadólag lép fel, megtörik.


 • Név: Érinthetetlen
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A Neulandert egy olyan mágikus pajzs veszi körül, amely tökéletesen megvédi őt minden támadástól és sebzéstől, de ő sem támadhat és okozhat kárt míg a hatása alatt van. Három körig.

 • Név: A Hang
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A Neulanderek híresek diplomáciai érzékükről, ennek legmagasabb megtestesülési formája a Hang használata, aminek segítségével képesek valakit utasítani valamire, aki ennek nem mondhat ellent. Ez bármi lehet kis dolgoktól akár gyilkosságig is, de alapvetően elmondható, hogy minél komolyabb a dolog, annál keményebb koncentrációt igényel, s még annyi stresszt okoz a használónak. Az életösztön minden esetben felülírja, így pl. öngyilkosságra nem kényszeríthető.


View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum