Log in

I forgot my passwordcBox

Latest topics

» Választható kasztok
by Jerobeam Wed Feb 06, 2019 2:14 pm

» A Veroniai Királyság
by Jerobeam Fri Feb 01, 2019 5:50 pm

» Mérnök
by Kultista Tündér Thu Jan 17, 2019 9:33 pm

» Felszerelés
by Kultista Tündér Tue Jan 15, 2019 2:15 pm

» Nekromanták
by Kultista Tündér Mon Jan 07, 2019 1:28 pm

» Szövetségesek
by Kultista Tündér Tue Dec 25, 2018 9:27 pm

» Utak
by Kultista Tündér Tue Dec 25, 2018 8:16 pm

» Kísértő
by Jerobeam Sun Dec 23, 2018 2:47 pm

» Arató
by Kultista Tündér Fri Dec 21, 2018 2:06 pm

Most active topic starters
Jerobeam
 
Kultista Tündér
 
XIII. Sixtus
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 11 on Sun Feb 03, 2019 11:41 am
February 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Calendar Calendar

QfA Discord

You are not connected. Please login or register

Vámpír katona

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Vámpír katona on Sat Nov 24, 2018 11:52 am


Finsterblut ág - Der Berserker


 • Név: Vasmarok
  Típus: Bűbáj (1/2 kör)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A vámpír egy mágiával acélkeménységűvé változtatja a kezeit, az ujjak végétől az alkarja közepéig. Ebben a formában a keze állásán már nem változtathat, viszont képes akár puszta kézzel megállítani egy fegyver csapását, vagy zúzófegyverként használni a puszta ökleit.

 • Név: Arcfestés – Düh
  Típus: Passzív
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír rituálisan egy harci festéssel díszíti a saját arcát, amely felére csökkenti a fájdalomérzékét. A festést elkészíteni vagy megváltoztatni küldetések alatt fél óra nyugalmat igényel.

 • Név: Arcfestés – Erő
  Típus: Passzív
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír rituálisan egy harci festéssel díszíti a saját arcát, amely másfélszeresére növeli minden csapásának erejét. A festést elkészíteni vagy megváltoztatni küldetések alatt fél óra nyugalmat igényel.

 • Név: Rettenetes roham
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A vámpír pár másodperc előkészítés után kitör előre, s egy maximum félperc hosszú rohamot indít ellenfele ellen. Minél nagyobb a távolság amit megtesz, annál nagyobb erejű csapást képes mérni a kiválasztott ellenfélre. Teljes töltöttséggel akár épületekben is kárt tehet, csatalovakat képes egy csapással összezúzni és nehézpáncélokat behorpasztani.

 • Név: Kegyetlen Konverzió
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A vámpír megtanul szinte bármilyen sebet begyógyítani, amennyiben elegendő vér áll rendelkezésére. Ha van miből táplálkoznia, elvesztett végtagokat is képes visszagyógyítani mindössze öt perc alatt, teljes leharcoltságból pedig 5 óra alatt össze tudja szedni magát (Természetesen ha levágják a fejét, vége van). Egy végtag begyógyításához egy ember teljes vérkészletére van szükség, egy egész test meggyógyulásához pedig legalább 3 emberére. Az így elfogyasztott vér olyan gyorsan felhasználódik mágikus úton, hogy nem terheli meg a gyomrot. Bár hányszor használható egy nap vagy kaland során, amennyiben van elég ideje a vámpírnak a gyógyuláshoz. Bármikor megszakítható.

Finsterblut ág - Der Heuler


 • Név: Erőltetett erőkifejtés
  Típus: Mágia
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás:  A vámpír támadása elvégzése előtt állatiasan felkiált, egyetlen csapásnak kétszeresére növelve erejét. Az így végzett támadás emellett gyenge páncéltörő képességgel is rendelkezik, különösen hatékonnyá téve ezt a közepesen páncélozott ellenfelek ellen (Nehéz páncélosokra hatástalan a törés).

 • Név: Terror tekintet
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír csatagőzös tekintete képes egy kiválasztott ellenfele védekezőértékét felére csökkenteni másfél percre. A technika használata igényli, hogy legalább egy gyengébb sérülés legyen a Finsterbluton, illetve, hogy legalább egy perce harcoljon.

 • Név: Mészárlás
  Típus: Passzív
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpírkatonák félelmetes harcosok, puszta jelenlétük és dühöngő viselkedésük minden bátorságot elpárologtatni ellenfeleik lelkéből. Amennyiben a vámpír képes végrehajtani egy olyan támadást, ami halálos sebet okoz egy NJK-nak (Vagy nagyon ritka esetben JK-nak) minden a közelben lévő (És a támadást látó) nálánál alacsonyabb szintű egység elszörnyülködik erejétől, s így támadóerejük passzívan a felére csökken három percre.

 • Név: Elsöprő Erő
  Típus: Passzív
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A vámpír hosszú harci gyakorlás és izomfejlesztésének hála képessé válik arra, hogy egy kétkezes fegyvert egy kézzel tudjon forgatni. Semmilyen sebességhátrányban nem részesül annak használata során. Egyszerre csak egy fegyvert tud használni, amennyiben rendelkezik a képességgel, hogy két fegyverrel is harcolhasson, csakis egyik kezében lesz képes kétkezest forgatni.

 • Név: Kegyetlen kiáltás
  Típus: Mágia
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A vámpír képes olyan állatias erővel felkiáltani, hogy azzal minden körülötte lévő élőlényt öt egész másodpercre harcképtelenné tesz, legyen ember, állat vagy szörny. Élőholtakon és egyéb lényeken, amelyek képtelenek félelmet érezni nem működik.


Nebelturm ág - Der Schmied


 • Név:  Árnyborítás
  Típus: Mágia
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A vámpír beborítja egy, fémből készült felszerelését (de csak egyet) amely így a feketeacél tulajdonságaival ruházza fel, alapból feketeacél fegyvereknek pedig a páncéláttörését javítja.

 • Név: Éjszilánkok
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír árnymágiával alkotott, éjfekete szilánkokat hoz létre a fegyvere köré, ami becsapódva csúnyán felsérti áldozata ereit. Vérzést generál.

 • Név:  Újrakovácsolás
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás:  A Nebelturm vámpír mágiával megjavítja a csatában elhasználódott páncélját és fegyvereit.

 • Név: Elátkozott fegyver
  Típus: Mágia
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás:  A vámpír elvarázsolja a kiválasztott fegyvert, így azon keresztül a vámpír támadásaival is tudja varázserejét regenerálni. Négy tiszta találat egy Mágia használatához elegendő varázserőt ad.

 • Név: Lélekbörtön
  Típus: Passzív
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A vámpír hosszú folyamat során képes egy NJK lelkét belekovácsolni a fegyverébe. Amennyiben a lélek megbarátkozik a helyzettel, a vámpír ezután segítségül hívhatja a harcokhoz és használhatja az NJK kasztjának megfelelő három Bűbáj vagy egy Mágia típusú képességét.

Nebelturm ág - Der Nebelgeher


 • Név: Köd
  Típus: Bűbáj (Fenntartott)
  Erősség: I.
  Ár: 1000 váltó
  Leírás: A vámpír nevéhez sűrű ködöt generál maga körül egy tíz méter átmérőjű körben, ami csökkenti ellenfele látókörét. Meneküléskor és rajtaütésnél egyaránt hasznos.

 • Név: Fojtóköd
  Típus: Mágia
  Erősség: IIa.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír létrehozott ködét képes ellenfeleit fojtogató hatásúvá alakítani, akik így köhögni és fulladni kezdenek. A köd négy körig marad ilyen.

 • Név: Vérköd
  Típus: Mágia
  Erősség: IIb.
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A vámpír által létrehozott köd három körön keresztül használható arra, hogy ellenfelei vérét azon keresztül szívja magába, így töltve varázserejét. Szükséges hozzá, hogy az ellenfelei vérezzenek. Egy vérző ellenfél a három kör alatt egy Mágia használatához elegendő varázserőt szolgáltat a vámpírnak.

 • Név: Feltépés
  Típus: Bűbáj
  Erősség: III.
  Ár: 4000 váltó
  Leírás: A vámpír képes apró sebeket okozni egy három méternél közelebb álló célponton. Ezek felszíni sérülések csupán, azonban erősen véreznek.

 • Név: Territórium
  Típus: Passzív
  Erősség: IV.
  Ár: 5000 váltó
  Leírás: A vámpír tökéletesen otthonosan érzi magát a saját maga által létrehozott ködben. Ameddig ebben tartózkodik mozgási sebessége kétszeresére nő valamint sebesülései lassan gyógyulnak (egy könnyű sérülés két kör, egy közepes három, egy súlyos pedig ött kör alatt gyógyul be). Ezen kívül a vámpír szonárszerűen képes látni minden, a ködön belül tartózkodó testet, legyen élő vagy élettelen, így tökéletes látást nyerve akár egyébként akadályozott látásviszonyok között is.

View user profile http://ashesofazrael.hungarianforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum